Rosteri & Valssari

Outokumpu Stainless, Terästie 1, 95490 Tornio

Ravintolapalvelut

Ravintolat Rosteri ja Valssari palvelevat Outokummun Tornion tehtaiden alueella työskenteleviä arkipäivisin.

Aamun aloittaa runsas aamiaisbuffet tai voit myös napata vaikkapa puuroannoksen tai kahvin kätevästi mukaan.

Lounaaksi voit valita perinteistä kotiruokaa, ympäristöystävällistä kasvisruokaa, kevyesti keittoa tai ruokaisan salaattiannoksen. Rosterin Grillipisteessä tarjolla päivän pizza ja muita annosruokia. Ateriapaketin hintaan kuuluu raikas salaattipöytä, meillä paistettua leipää ja jälkiruoaksi kahvia ja pientä makeaa.

Muistathan piristää työpäivääsi myös kahvitauolla! Ravintoloiden vitriineistä ja Take Away -pisteistä löytyy koko päivän ajan meillä leivottuja herkkuja, täytettyjä leipiä ja terveellisiä välipaloja paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.

Kunnioitamme tuoreita, kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Kaikki tarjoamamme kala on vastuullisesti kalastettua, liha, maito ja vapaan kananmunat suomalaisia ja leipä on leivottu suomalaisesta viljasta. Tarjonnasta löytyy myös luomua ja Reilun kaupan tuotteita.

Suosittelemme maksamiseen Fleximiä, lähimaksua tai Mobilepayn käyttöä. Maksu onnistuu myös lounasetusetelillä, -kortilla tai -sovelluksella sekä käteisellä.

Kokoukset ja juhlat

Outokummun alueella toimivat yritykset voivat tilata meiltä tarjoilut kokous-, edustus- ja juhlatilaisuuksiin. Autamme tapahtumien suunnittelussa ja hoidamme kaiken toiveidenne mukaan. Ravintolapäällikkö Paula Kuittinen kokkitiimeineen kertoo lisää p. 050 5637297

Tavanomaiset kokoustarjoilut ovat tilattavissa Reserva -järjestelmän kautta.

Kotimyynti

Valmistamme mukaan ostettavaksi kaiken maailman herkut täyte- ja voileipäkakuista juhlapyhä- ja sesonkituotteisiin. Tilauksesta saat myös herkut kodin juhliin tai illanistujaisiin. Kysy lisää ravintolasta! Tuotteita on tulossa myös verkkokauppaan.

Turvallisesti aterioimaan ja ostoksille

Älä tule sairaana ravintolaan, noudata voimassa olevia hygieniaohjeita ja ravintolahenkilökunnan antamaa opastusta. Huomioithan myös, että Korona -tilanne voi aiheuttaa muutoksia ravintoloiden toimintaan ja aukioloaikoihin sekä kioskien ja vuororuokailun toimintamalliin.